Leger des Heils

Dakloos worden kan iedereen overkomen. Zoals bij de toeslagenaffairre die voor veel problemen heeft gezorgd. Om voor wat afwisseling te zorgen in het dagmenu bij de opvanglocatie in Zaandam heeft Miss Snoes wat versnaperingen gedoneerd. 

 

Internationale vrouwendag 

Op internationale vrouwendag heeft Miss Snoes een donatie aan het oranjehuis in Alkmaar gedaan. Dit bestond uit allerlei geschenkjes en cadeaupakketjes, boeken voor kinderen en pubers, knutselspulletjes voor jong en oud en sieraden. Het was hard werken maar het is gelukt!

 

Soham Yoga

Net als vele andere ondernemingen heeft Soham yoga gevestigd in Kerkrade vanwege de corona crisis en daaruit voortvloeiende beperkingen het niet makkelijk. Het voortbestaan van deze yogaschool is hierdoor onzeker. Miss Snoes heeft zich dit lot aangetrokken en daarom meerdere donaties gedaan van zelfgemaakte sieraden. Met de opbrengsten uit verkoop kunnen de vaste lasten ter overbrugging worden bekostigd. Met gepaste trots kunnen we laten weten dat dit een succes lijkt te worden en zijn heel erg blij voor onderneemster Jeanny Haas. Al zal het niet alle zorgen weg te nemen, het is in ieder geval een steuntje in de rug om de schade enigszins te beperken.